Autoguide and XML issue - 460 Ford Forum
460 Ford Forum  
Go Back   460 Ford Forum > Non-Tech Topics > 460Ford.com Site Issues & Website Help

460Ford.com Site Issues & Website Help Please post here any site-related issues/problems or any suggestions you might have regarding the site (no vehicle related questions).

460Ford.com is the premier 460 Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2014, 10:42 PM
Dman64's Avatar
Dman64 Dman64 is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 744
Dman64 First On Race Day
Default Autoguide and XML issue

I updated my autoguide on my iphone 5 and ipad 2 and every time I try to log on thru autoguide it gives me the message:

"Package file version doesn't match with the installed version, please goto your forum's AdminCP->Plugin & Products>Manage Products to upgrade by importing the latest installaton xml."

Can anyone fix this issue?

Thanks D
__________________
1964 F100 466 zero decked fuelie 7cc dish pistons, with RHP 2.11 1.65 budget D3 heads, Voodoo cam 219/227, rpm intake, Holley Terminator EFI, MSD Ignition, MSD FORD TFI Distrbutor, 4R70W Trans with Baumann Re-cal kit, US Shift electronic Trans controller with B&M Megashifter, 2500 Dirty Dog Convertor, 3.50 gears with detroit locker.

http://www.flickr.com/photos/36499599@N04/

http://www.youtube.com/watch?v=rbl-v...3&feature=plcp
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 02-20-2014, 04:16 PM
Fairlanes4ever's Avatar
Fairlanes4ever Fairlanes4ever is online now
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Terre Haute, In
Posts: 244
Fairlanes4ever First On Race Day
Garage
Default

Same problem on my Galaxy S2. Have same problem with Homebrew talk forum. Looks and navigates very much like this forum so I figure same product, different subject.
__________________
'63 Fairlane Sport Coupe 434 C6

"Can't nuthin out run my V8 Ford"- Chuck Berry
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 02-20-2014, 05:36 PM
Dman64's Avatar
Dman64 Dman64 is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 744
Dman64 First On Race Day
Default

I see some guys over at VFM had the same issue an the forum administrator fixed it up for them.


D
__________________
1964 F100 466 zero decked fuelie 7cc dish pistons, with RHP 2.11 1.65 budget D3 heads, Voodoo cam 219/227, rpm intake, Holley Terminator EFI, MSD Ignition, MSD FORD TFI Distrbutor, 4R70W Trans with Baumann Re-cal kit, US Shift electronic Trans controller with B&M Megashifter, 2500 Dirty Dog Convertor, 3.50 gears with detroit locker.

http://www.flickr.com/photos/36499599@N04/

http://www.youtube.com/watch?v=rbl-v...3&feature=plcp
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 02-21-2014, 09:40 AM
administrator administrator is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 129
administrator First On Race Day
Default

This should be fixed now.

Thanks for letting us know.

~AS
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 02-21-2014, 11:11 AM
Dman64's Avatar
Dman64 Dman64 is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 744
Dman64 First On Race Day
Default

Works for me thank you!

D


Sent from AutoGuide.com App
__________________
1964 F100 466 zero decked fuelie 7cc dish pistons, with RHP 2.11 1.65 budget D3 heads, Voodoo cam 219/227, rpm intake, Holley Terminator EFI, MSD Ignition, MSD FORD TFI Distrbutor, 4R70W Trans with Baumann Re-cal kit, US Shift electronic Trans controller with B&M Megashifter, 2500 Dirty Dog Convertor, 3.50 gears with detroit locker.

http://www.flickr.com/photos/36499599@N04/

http://www.youtube.com/watch?v=rbl-v...3&feature=plcp
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 02-21-2014, 01:28 PM
windsor windsor is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Central FL/Deployed
Posts: 990
windsor Driving a Ford
Default

about time!





Thanks...................................
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the 460 Ford Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:44 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.