Forum pic? - 460 Ford Forum
Chilly's Garage A place for non-460 banter.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 01-12-2006, 05:25 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Cairns,Australia
Posts: 71
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Forum pic?

Would that be a certain Battlestar 557 in the forum heading?
fat64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 01-12-2006, 05:44 PM
Forum Contributor
 
chilly's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,204
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
 
That's actually the Battlestar 514
chilly is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 01-12-2006, 06:04 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Cairns,Australia
Posts: 71
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Wow!

Did it see any track time for a comparison with the 557?
fat64 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 01-12-2006, 06:06 PM
Forum Contributor
 
chilly's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,204
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
 
I want to say the best the 514 ran on motor was 10.70s, 10.40s on a small shot of juice....
chilly is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 01-12-2006, 06:25 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Cairns,Australia
Posts: 71
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
I seem to remember Greg going 9.98 on motor only a couple of years back.Nearly a second better. Maybe a bit more put in than just the extra 43 cubes?
fat64 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 01-12-2006, 07:35 PM
Forum Contributor
 
chilly's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,204
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
 
Ported heads, more cam, a lot more compression...plus I believe the 9 was run in mineshaft air, I'm not sure if he ever ran the 514 on motor in really good air. But for sure, the 557 combo seemed to really pick up quite a bit for the amount of hardware changed.
chilly is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 460 Ford Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Simple etiquette Tips bruno Chilly's Garage 17 12-11-2008 06:18 PM
385 Nostalgia when the forum began s_stang Chilly's Garage 39 12-16-2007 03:32 AM
need help posting pic on forum from hotmail 94408stang Engine Tech 2 07-25-2007 02:07 AM
iron head tech talk bigbob Engine Tech 8 10-13-2006 11:55 PM
CYLINDER HEAD INFO chilly Engine Build Archive 10 01-24-2006 03:30 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome