Aussie 2000hp twin turbo BBF street build! - 460 Ford Forum
Engine Build Archive A place to archive DYNO or 1/4mile VERIFIED engine builds. Please post any engine tech questions to the Engine Tech forum.

User Tag List

 3Likes
  • 1 Post By bob460
  • 1 Post By MrScharfenberger
  • 1 Post By bob460
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 10-28-2017, 08:40 AM Thread Starter
Senior Member
 
bob460's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Australia
Posts: 1,348
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 215 Post(s)
 
Aussie 2000hp twin turbo BBF street build!

Ready for the Australian drag week in a month's time........like or dislike?


Cheers, Bob
MrScharfenberger likes this.
bob460 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 10-28-2017, 06:18 PM
Super Moderator
 
MrScharfenberger's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Georgetown Indiana
Posts: 4,936
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 175 Post(s)
 
Quote:
Originally Posted by bob460 View Post
Ready for the Australian drag week in a month's time........like or dislike?

Cheers, Bob

That thing didn't look like it was working too hard either. That is some amazing power!
rbro1275 likes this.

Send Questions To: [email protected]
MrScharfenberger is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-01-2017, 07:09 AM Thread Starter
Senior Member
 
bob460's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Australia
Posts: 1,348
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 215 Post(s)
 
Quote:
Quote:
Originally Posted by MrScharfenberger View Post
That thing didn't look like it was working too hard either. That is some amazing power!
Should run high 7s if the rear end is sorted.........i am going to watch as track is only 1 hour away from me, should be good fun.
MrScharfenberger likes this.
bob460 is online now  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 07-26-2019, 08:28 AM Thread Starter
Senior Member
 
bob460's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Australia
Posts: 1,348
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 215 Post(s)
 
Recent run ran 8.0 @180 mph.............then no.6 rod let go.!!

Any idea on what would cause the no.6 rod to let go?.......asking for a buddy.

Cheers, Bob
bob460 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 460 Ford Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome