C-6 Broken intermediate band - Page 2 - 460 Ford Forum
Driveline Discuss Driveline & Related Components.

User Tag List

 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #16 of 17 (permalink) Old 03-31-2019, 08:50 AM Thread Starter
Member
 
598BroncoBeast's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Phoenix
Posts: 189
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
 
OK thanks I see it now. So you are saying it out and use an outer seal ?
598BroncoBeast is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 17 (permalink) Old 04-01-2019, 03:58 AM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Australia
Posts: 2,261
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 42 Post(s)
 
Quote:
Originally Posted by 598BroncoBeast View Post
OK thanks I see it now. So you are saying it out and use an outer seal ?
Yes thatís it. You have a good servo there is no need for that mod.
gregaust is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 460 Ford Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
broken rod and broken dreams jrbeane67 Engine Tech 2 03-06-2009 08:48 PM
72 / 79 intermediate 460 installation mounts etc. Parting... The Mad Porter The Auction Block 0 12-08-2008 02:13 PM
FAST dual wide band o2 sensor harleydave Engine Tech 0 05-05-2006 09:57 PM
Flat spot in the power band.. P.Lafferty Engine Tech 4 04-10-2006 10:53 PM
OT - Has anyone tuned with a wide band 02 sensor like LM-1? Jdean Engine Tech 15 02-28-2006 10:04 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome