Vavoline 20/50 Turning Dark after 4 passes ? - 460 Ford Forum
General Race Tech All other topics, such as Fuel Delivery, Ignition, Engine, Safety, Data Aquisition, Suspension, etc...

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-09-2014, 08:36 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Corinth MS
Posts: 70
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Vavoline 20/50 Turning Dark after 4 passes ?

Im running C16 racing fuel, and never had this problem before, but just put new oil and filter and made 4 passes at the track and the oil looks dark...I have had this oil in boxes when it was on sale at autozone about 5 years ago...Is it the fuel or bad fuel causing this, Car ran realy well , but hadn't figured out what it turn dark soo soon...First time the car has seen some higher rpms since motor was built new...
colormebad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 460 Ford Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome