460 Ford Forum banner
1 - 12 of 12 Posts

Registered
Joined
24 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys,
my blinkers and my brake lights stopped working all of the sudden today. I replaced the flasher relay, and while I was down there I noticed that the red wire that should be connected to the fuse box is off. Replacing the relay did not fix the issue so I think it might be related to this red wire being out of the fuse box (?)

attaching a photo.Am I on the right track here? Been searching everywhere trying to find where I should be plugging this wire in but I can鈥檛 get a straight answer and I don鈥檛 want to do anything that can hurt the electrical. Please help any advice is huge 馃槆
Circuit component Gesture Hardware programmer Passive circuit component Electronic component
 

Registered
Joined
24 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Looks to me like someone鈥檚 been in there doing some unsavory things. Attaching fittings to the power side of the fuse holder bypassing the fuse. I could be wrong. Proceed with care.
That鈥檚 what I was wondering. I鈥檝e been driving this beastie for only 4 months so there鈥檚 been a lot of stuff I鈥檝e discovered like that. Can anyone else confirm? I can鈥檛 find a straight answer on how it鈥檚 supposed to be wired
 

Registered
Joined
24 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Update: the starter relay pictured above feeds into the second relay next to the auxiliary (second) battery, on that solenoid both the S and the I terminals appear to be hooked up to the harness. Also this second relay is what鈥檚 connected to the starter/alt. Going to try and replace that second relay and see what happens. Sorry for the confusion.
 
1 - 12 of 12 Posts
Top